dilluns, 6 de juliol del 2009

Es lliuren els SICTED

74 serveis i establiments de l’Alt Maresme han rebut el distintiu de qualitat SICTED, Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació. L'objectiu d'aquest sistema és que establiments i serveis turístics d’un municipi satisfacin el turista sense oferir deficiències, mantenint un nivell homogeni de qualitat.

Aquest 2009, han assolit el distintiu SICTED 25 noves empreses que s'han sumat a les 49 que van aconseguir-ho en darreres ocasions. El president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme, i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha posat en relleu que hi hagi serveis municipals que rebin el distintiu, més enllà d'Hotels i botigues. Entre aquests hi ha hagut el Parc Dalmau.

L’acte d’entrega es va fer divendres a Malgrat de Mar, una població que rep més de 165.000 turistes anuals i que disposa de més de 10.000 places d'allotjament.

Aquest sistema de certificacions SICTED és un projecte del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, finançat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç amb la gestió del Consorci de Promoció Turística Costa Barcelona-Maresme.