dilluns, 13 de juliol del 2009

La Biblioteca té bloc

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça ha ampliat la seva presència a la xarxa amb la creació d’un bloc a Internet. “Tria i remena” és com l’han batejat i amb ell els responsables de l’equipament cultural volen establir una comunicació més directa amb l’usuari.

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça demana als calellencs que consultin i participin de les propostes que fa al seu nou bloc a Internet. És l’espai http://bibliocalella.blogspot.com, on s’hi pot trobar tot tipus d’informació sobre les activitats que es fan al centre cultural de referència de Calella. Es va posar en marxa el passat 8 de juny i inclou diferents seccions, algunes d’elles que requereixen de la participació dels usuaris.

La mort de Vicenç Ferrer o la publicació del darrer llibre de Concepció Organ titulat “Des del meu capvespre”, són algunes de les darreres entrades a aquest nou bloc. A més, es poden visualitzar tots els dibuixos fets durant el taller creatiu que la biblioteca municipal va dedicar al 150è aniversari del Far de Calella.

Quant a la participació, per exemple, es demana als internautes que proposin un nom per al club de Twilight, un grup de lectors de la trilogia “El Crepuscle” que es reuneix al pati de la biblioteca. Unes trobades en les que també es poden proposar altres llibres de lectura i a les que hi assisteixen, majoritàriament joves. La propera reunió es farà el pròxim 7 d’agost a les 6 de la tarda.