divendres, 17 de juliol del 2009

Operació policial polèmica

La regidoria de Governació de l'Ajuntament de Calella podria presentar una queixa formal davant els responsables de la Policia Nacional. El motiu és que ahir dijous a la tarda diverses dotacions de la Policia Nacional van realitzar al centre de la ciutat una inspecció laboral en establiments de restauració. Concretament als restaurants que hi ha a la Plaça de la Constitució.

El regidor de Governació de Calella, Jaume Palet, ha reconegut que aquest tipus d'actuacions són necessàries per evitar la vulneració dels drets laborals de les persones però que s'han de fer amb discreció per no crear alarma ciutadana.

La queixa formal als comandaments de la Policia Nacional es podria traduir en una trucada telefònica, tal i com ha reconegut Palet a Ràdio Calella.

Jaume Palet ha comparat l'actuació policial d'ahir a Calella com la que van realitzar fa unes setmanes els Mossos d'Esquadra als tallers tèxtils de Mataró. Una situació que també va ser viscuda amb expectació i preocupació pels habitants de la capital del Maresme. Per la seva banda, els responsables dels establiments afectats no pensen presentar, de moment, cap queixa formal.