dilluns, 6 de juliol del 2009

El Challenge modifica el recorregut inicial

Canvis en la Challenge Costa de Barcelona-Maresme de llarga distància, respecte al circuit que els triatletes van completar a la mitja del passat mes de maig.
Ho ha anunciat el director general d’Evolution, l’empresa organitzadora, en una reunió amb mitjans de comunicació feta a Calella.

El recorregut del Challenge Costa de Barcelona-Maresme patirà modificacions respecte al que hi havia projectat i que es basava en el mig triatló disputat al maig.

Entre les novetats hi ha que no es doblarà el circuit de natació i la supressió del tram ciclista a Dosrius.

També s'estudia la possibilitat que l'arribada de la cursa a peu no sigui a La Muntanyeta, ja que molts esportistes la creuaran de nit i és un indret apartat del centre urbà. Es planteja que l'arribada sigui a la façana marítima, tot i que aquest aspecte encara no està concretat.
La intenció és que en 5 anys hi pugui haver la participació de 4.500 triatletes al Challenge.

Roberto Mondéjar ha indicat que espera que després de la novetat del maig augmenti la participació ciutadana i que es concreti en actes populars.

Mondéjar ha recordat, tal i com va avançar Ràdio Calella, que el Half Challenge ha tingut un dèficit de 360.000 euros i el pressupost de la prova de l'octubre puja a 1.100.000 euros.

També el gerent d'Evolution ha ressaltat que la col.laboració dels Ajuntaments i el Consell Comarcal ha estat molt bona.