dimecres, 22 de juliol del 2009

Rivals per a l'ETTU Cup

El Suris Calella disputarà els seus primers partits de la Lliga Europea de tennis taula els dies 3 i 4 d'octubre a les instal.lacions del Club Tennis Taula Calella. Començarà la competició femenina directament a la segona fase i s'enfrontarà a un equip francès, un turc i un de Luxemburg.

En el sorteig d'emparellaments que es va fer a Praga, l'equip sènior femení del club calellenc ha quedat inscrit al grup 8. El Suris afronta l'ETTU Cup de la temporada 2009-2010 amb l'objectiu de superar ronda.

El Suris Calella tindrà el factor pista a favor en els seus primers partits de l’ETTU Cup. Jugarà la segona fase de la lliga europea a casa contra el Grand-Quevilly francès, el Bursa turc i l’equip luxemburguès Bascharage.

L’equip sènior femení calellenc mantindrà el bloc de la temporada passada amb les jugadores Svetlana Maiorova, Dong Qia i Jèssica Hernández; equip titular que es reforçaria amb la participació circumstancial de Raquel Bonilla, Clàudia Cejas i Helena Torné. Amb elles també es compta de cara a la lliga regular, la Superdivisió femenina.

Els entrenaments del Suris, però també del Termotur de Divisió d’Honor masculina començaran a mitjans d’agost. Els primers equips han d’estar en plena forma de cara a l’inici de les lligues estatals, al mes de setembre. Quant al sènior masculí del Club Tennis Taula Calella, l’objectiu de la propera temporada serà entrar en posicions de fase d’ascens.

El Club Tennis Taula Calella no descarta incorporar algun jugador al Termotur tot i que en principi l’equip el formaran Eduard Mayorov, Pere Navarro i Joan Moregó.