dimecres, 29 de juliol del 2009

Nous cursos de formació

Calella s'afegirà a altres poblacions de Catalunya com ara Canet de Mar o Llinars del Vallès i impartirà, a través de la regidoria d'Educació i Ciència, cursos de preparació per a la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

Les aules de Formació d'Adults ubicades a la Fàbrica Llobet-Guri acolliran a partir del mes d'octubre les classes de preparació per la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà. Un curs adreçat a aquelles persones que no han assolit el títol de Graduat en Secundària i que, per tant, no poden continuar els seus estudis i a més, tenen dificultats per trobar feina.
La realització d'aquest curs té un preu de 50 euros ja que l'Ajuntament ha rebut una subvenció de la Diputació en el marc de les mesures d'acompanyament als ens locals per fer front als efectes de la crisi.

Les inscripcions per aquests cursos, que s'allargaran des de l'octubre fins al maig, comencen el dia 1 de setembre i cal tenir, com a mínim, 17 anys. A més, durant la Fira de Calella i l'Alt Maresme es donarà també informació als visitants.