dimarts, 14 de juliol del 2009

Nedadors calellencs al Campionat d'Espanya Escolar per Autonomies

Dos esportistes del Club Natació Calella han format part de la selecció catalana que va participar al Campionat d’Espanya Escolar per Autonomies, celebrat a Gijón.

Adrià Tebar va quedar en setzena posició final a la prova de 100 metres braça, i en vintena posició en els 200 metres braça. Per la seva part, Annick Torres va classificar-se en trenta-unena posició final en els 800 lliures femení.

Encara pel que fa a l’actualitat del Club Natació Calella, aquest cap de setmana una delegació de l’entitat ha competit al Campionat de Catalunya d’estiu en categoria infantil. 10 nedadors calellencs hi van participar, sent Rafa Luna el que va aconseguir un millor resultat.
L’infantil del Club Natació Calella, Rafa Luna, va classificar-se en vuitena posició a la prova de 200 metres esquena, al Campionat de Catalunya d’estiu. Luna també va competir en els 100 braça, prova en la que va quedar en onzena posició.
Mireia Van Riet, en categoria femenina, va ser tretzena en els 100 papallona i quinzena en els 200 papallona. La resta de la delegació calellenca va estar formada per Andrea Tiburcio, amb un millor tretzè lloc en els 100 esquena, Miriam Gaillardo, Elena Martínez, Paula Comas, Víctor Egea, Dídac Chiva, Martí Garolera i Pol Tosquellas.
En les proves de relleus, el 4x100 estils femení calellenc va aconseguir la millor posició del club, va ser dotzè.

Paral.lelament, a Granollers, l’equip de natació sincronitzada del Club Natació Calella va prendre part al desè Campionat d’Espanya Infantil “Trofeu Asisa”. En la categoria de “solo”, la calellenca Lydia Chevalier va fer un meritori vintè lloc. En la competició de duets, l’equip calellenc format per Selene Acosta i Paula Ríos van classificar-se en dinovena posició. Finalment en “rutina lliure”, les calellenques van assolir la desena posició. L’equip el formaven Marta Montserrat, Selene Acosta, Lydia Chevalier, Carla Combalia, Paula Ríos, Irene Romero, Cíntia Guich i Xènia Martí.