dimarts, 21 d’abril del 2009

Accés als Campionats de Catalunya de Tennis Taula

En tennis taula aquest passat cap de setmana es van disputar a Reina Elisenda (Barcelona), les prèvies per equips per a classificar-se pels Campionats de Catalunya.

El Club Tennis Taula Calella hi ha participat amb el Suris Calella aleví femení i l'infantil femení, a més de l'infantil masculí B, l'Instal•lacions Andrés Calella, ja que cap dels 3 equips tenia prou rànking per a la classificació directa.
El dissabte, el Suris Calella aleví femení, format per Ariadna Matas i Ariadna Carbó i que l'any passat va quedar fora de la fase final, va tenir una gran actuació, i després d'aconseguir 3 victòries (L'Hospitalet, Ateneu i Bàscara) i només encaixar una derrota (Cassanenc), es va classificar pels Campionats de Catalunya.

De la mateixa manera, el Suris infantil femení, format per Carelyn Cordero, Judit Carbó i Maria Moreno, i que l'any passat tampoc va arribar a la fase final, també va aconseguir 3 victòries (Bàscara, Ateneu i Vic) per només una derrota (Ripollet), i la classificació pels Campionats de Catalunya.