dimarts, 21 d’abril del 2009

El Cau descobreix la placa per commemorar el mig segle de vida

L'Agrupament Escolta Montnegre de Calella celebra aquest 2009 els seus 50 anys de vida. Amb motiu d'aquesta efemèride, els responsables del cau calellenc realitzen diversos actes per la ciutat en què es repassa i recorda la història d'aquest moviment que fomenta els valors educatius, humans i cristians dels joves. Un dels actes commemoratius d'aquesta efemèride es la inauguració d'una placa commemorativa que des d'aquest diumenge es pot veure a la Plaça de l'Església de Calella. El lloc exacte on ara fa 50 anys va néixer el moviment escolta a la ciutat.

A l'acte d'inauguració de la placa commemorativa hi va assistir un públic força nombrós. A més hi havia les autoritats com ara l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, la regidora de Cultura, Pilar Rocafort, el rector de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella, mossèn Josep Puig i el rector del seminari de Girona, Mossèn Jordi Font.

Calella serà el proper cap de setmana la ciutat que acollirà la trobada d'agrupaments escolta i guia de la demaració de Girona.

L'Agrupament Escolta Montnegre de Calella serà doncs l'amfitrió d'aquesta trobada en un acte en què la resta de moviments felicitaran els companys calellencs.