dimecres, 1 d’abril del 2009

Altres punts del ple

A banda de la ratificació del conveni mixte per a la celebració de la Challenge hi haurà altres temes que es debatran al ple ordinari corresponent al mes de d’abril.

La sessió s’obrirà amb una moció que presenta l’equip de govern per commemorar els 30anys d’ajuntaments democràtics; a la que li seguirà el debat sobre l’adhesió del consistori a la Festa de l’Esport i a la institucionalització del Dia de l’Esport a Europa. A més, el plenari també donarà suport a la iniciativa popular, sorgida a Mataró, per tal que la Generalitat concedeixi una Creu de Sant Jordi als Premis Iluro que convoca Caixa Laietana.

Els partits polítics calellencs debatran també demà la moció de Convergència i Unió perquè s’atorguin bonificacions fiscals als empresaris afectats per les obres públiques que es faran aquest estiu: a la Riera Capaspre i als carrers Jovara i Església.

Abans del torn obert de precs i preguntes, també se sotmetrà a votació la moció que han consensuat els partits polítics municipals sobre el desdoblament de la via del tren.