dijous, 2 d’abril del 2009

Els equatorians, de festa

El diumenge dia 19 la comunitat d'equatorians del Maresme celebra una festa a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella per commemorar els seu primer aniversari. Hi estan convidats tots els residents equatorians a la comarca, a més de les autoritats civils i policials de la ciutat de Calella. Durant tot el dia es faran actes a la Sala Gran de la Fàbrica.

El president de l'Organització d'Equatorians del Maresme, Carlos Rendon Cerreño, ha comentat les principals activitats que es faran el dia 19 d'entre les que destaquen les relacionades amb el folklore i la gatronomia.

La festa, a més, té una finalitat social, ja que es vol crear germanor i vincles formals entre tots els nascuts a l'Equador i que ara viuen al Maresme. Per això l'entitat demana la participació de tots els immigrants d'aquell país i generin debat entre ells

La festa començarà a les deu del matí del dia 19 i acabarà a les deu de la nit. Es preveu que unes 500 persones participin de la trobada a la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri de Calella.