dijous, 30 d’abril del 2009

Augmenten les concertacions de visites al metge per Internet

El nombre de pacients que programa la seva visita al Centre d'Assistència Primària de Calella a través d'Internet creix de manera considerable any rere any. El servei es va posar en marxa el 2007 i va tancar l'any amb 100 usuaris, el 2008 amb gairebé 290 i durant el primer trimestre d'aquest any ja són 110 els pacients que han fet la cita prèvia al CAP a través de la xarxa.

Els usuaris i pacients atesos al Centre d'Assistència primària de Calella poden programar la visita al seu metge o pediatre a través d'internet. L'institut Català de la Salut ofereix la possibilitat que a través de la xarxa es puguin fer aquests tràmits, també amb serveis d'Infermeria, Odontologia i Treballador social, tal i com ha explicat el director de Gestió de Pacients de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Miquel Muntaner.

També es poden consultar les visites pendents i anul•lar-les. Per fer-ho és imprescindible identificar-se mitjançant el codi d'identificació d'usuari de la targeta sanitària individual que té cada abonat a la Seguretat Social. Un cop identificats apareix l'opció de confirmar la visita programada o canviar-la de dia. L'usuari pot escollir damunt un calendari el dia que prefereix i a més triar l'horari en què prefereix ser atès. Llavors cal confirmar de nou la visita reprogramada. Al sevei en xarxa s'hi pot accedir a través de la pàgina www.salutms.cat/citaprevia.