dimarts, 28 d’abril del 2009

El 8 de maig Calella tindrà la marca de turisme esportiu

Calella rebrà divendres 8 de maig la marca de Turisme Esportiu que atorga la Generalitat. D'aquesta manera, la ciutat es converteix en la segona població de l'Alt Maresme que rep aquesta distinció després de Santa Susanna. Recordem que Calella té actualment la marca de turisme familiar.

Comença el compte enrere perquè Calella disposi de la marca de turisme esportiu. L'acte oficial del lliurement d'aquest segell que atorga la Generalitat serà divendres 8 de maig en el decurs d'una jornada de debat sobre la capacitat de generar negoci al voltant del món esportiu. La jornada, organitzada des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calella, té per títol “Reptes i noves oportunitats de negoci a Calella: Turisme Esportiu”. Una trobada oberta no només als empresaris de Calella sinó també a la resta del teixit empresarial de la comarca ja que es busca unir sinergies per tal de desenvolupar nous productes entorn al món esportiu, tal i com ha explicat Loida Serrano, regidora de Turisme i Promoció Econòmica Calella.

Durant la jornada sobre els reptes empresarials que planteja el turisme esportiu s'exposaran 2 casos pràctics. 2 esportistes que han tirat endavant negocis al voltant d'aquest món: l'exciclista professional Melcior Mauri i el gerent de CMR Evolution, Roberto Mondéjar, organitzador de la Challenge Costa de BCN-Maresme.

La marca de turisme esportiu de Calella tindrà com a eixos principals el futbol, l'atletisme i la natació amb una menció especial al tennis taula, que de moment no entra en els paràmetres, tot i que "hi podria entrar a tenor dels equipaments, la capacitat de 18 taules i al fet que s'organitzin a Calella proves internacionals" -ha indicat Jaume Puig, regidor d'Esports.

L'Associació Turística de Calella ha valorat positivament l'atorgament de la marca de turisme esportiu per a la ciutat. El seu president, Enric Hernández, ha reconegut a Ràdio Calella l'esforç que ha fet l'equip de govern i la regidoria de Turisme per tal d'aconseguir aquesta marca.

La jornada “Reptes i noves oportunitats de negoci a Calella: Turisme Esportiu” es farà a la seu de l'Ajuntament Vell a partir de les 9 del matí divendres 8 de maig.