dijous, 2 d’abril del 2009

Festa benèfica contra el càncer

Aquest diumenge es farà a Calella una festa esportiva a benefici de la Junta Local contra el Càncer de Pineda. L’organitza el Gimnàs Buda, en col.laboració amb la perruqueria Van Gogh de Pineda i el calellenc Àlex Urquizu.

La festa esportiva benèfica que es farà aquest diumenge a Calella començarà a les 10 del matí amb una conferència sobre el càncer a càrrec de l’oncòloga Isabel Antón i el psicòleg Matías Miguel López Ruiz. Al finalitzar, la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri es convertirà en un gimnàs on els assistents podran participar en diverses activitats esportives i lúdiques.

Marisa Sanjuán, del Gimnàs Buda de Calella, és l’impulsora de la iniciativa i ha explicat que "amb l’entrada farem un regal, una ampolla d’aigua, i tindran opció de fer de tot: des d’escoltar la conferència fins aeròbic, coreografies d’steps, i a part assistir a exhibicions d’un noi que farà karate, dues parelles que faran salsa i un grup de màgia".

El preu de l’entrada serà de 3 euros, vàlida per totes les activitats. Els diners que es recaptin es destinaran a la tasca que desenvolupa la Junta Local contra el Càncer de Pineda. Entre els organitzadors hi ha també la responsable d’una perruqueria pinedenca. Marisa Sanjuán ha explicat que també aquest tipus d’establiments contribueixen, en certa manera, a la millora de la qualitat de vida dels malalts de càncer.