dimecres, 22 d’abril del 2009

Demà posem el Cronòmetre a zero

Amb motiu de la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme -24 de maig-i el Challenge Costa de Barcelona-Maresme -4 d’octubre- Ràdio Calella realitzarà 5 programes especials on s’explicarà com es prepara la competició des de tots els àmbits possibles.

En el primer programa de Cronòmetre a zero, que s’emetrà dijous 23 d’abril, es farà un repàs cronològic sobre la gestació de la prova.

En el segon espai -30 d’abril-, que se centrarà en la vessant més esportiva, s’entrevistarà el director de la cursa Jordi González i es parlarà del recorregut, participants i del Mundial de Policies i Bombers. Igualment es farà referència al Team Calella.

El tercer programa -7 de maig- girarà sobre els efectes a nivell turístic i econòmic que comportarà el Challenge, el triatló que tindrà lloc a Calella i al Maresme el 4 d’octubre.

En el quart espai -14 de maig- es parlarà de seguretat i mobilitat, i en el cinquè i darrer espai -21 de maig- es farà un repàs a les activitats paral.leles organitzades per entitats i es buscarà el punt de vista dels ciutadans i mitjans informatius.

Cronòmetre a zero està dirigit i presentat per la periodista Dolors Lieury i s’emetrà tots els dijous a les 22h després del programa esportiu La Banqueta de Salvador Itchart. L’espai, de 20 minuts de durada, es redifondrà divendres a les 14h darrera del Punt de partida d’Elísabet Ibáñez.