dilluns, 27 d’abril del 2009

Tura rememora els difícils anys de la transició

La Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura, va participar divendres en un acte públic del PSC de Calella per commemorar els 30 anys d'Ajuntaments democràtics.

Tura va recordar els difícils anys de la transició i la tasca que van realitzar els Ajuntaments. La Consellera, amb una gran trajectòra política també des del consistori municipal de Mollet, va exposar el procés complex que va desembocar en la convocatòria de les primeres eleccions l'abril del 79.

Montserrat Tura va defensar fermament el treball dels Ajuntaments, lloc on es va forjar la seva carrera política, per bé que el seu esperit polític l'ha mantingut al llarg de tota la seva vida, tan pública com personal.

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, va presentar l'acte, ressaltant la feina d'integració que es va fer a municipis de l'àrea metropolitana per evitar la creació de guetos d'immigrants i va lloar la tasca política de Tura en favor de la democràcia i les necessitats dels ciutadans des de l'alcaldia de Mollet.