dilluns, 27 d’abril del 2009

Es presenta el Team Calella

14 esportises representaran Calella al Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme del proper 24 de maig. Són els integrants del Team Calella: un equip de triatletes calellencs i d’altres poblacions de l’Alt Maresme que es va presentar aquest dissabte.

L’acte, celebrat al Far de Calella, emblema de la ciutat que es convertirà en seu d’aquesta competició internacional; va comptar amb la presència de l’alcalde i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Calella, així com d’altres membres del consistori. Els van acompanyar els màxims responsables del Club Natació Calella i el Club Atletisme Calella, les dues entitats esportives que hi ha darrera del team, juntament amb l’empresa Gesport i Sport 333, el patrocinador oficial de l’equip.

El director esportiu del Team Calella és Pere Fransitorra, un dels 14 triatletes de l’equip local al Half. Amb ell, Manel Vicente, president del Club Atletisme Calella; Albert Estany, Isaam Mounir, Pep Carreras, Josep Campos, Manel Gonzàlez, Joan Pera, Andrés Martín, Jaume Salvador, Ruben Ruiz, Carles Rossell, Fidel León; i el ciclista Joan Carles Castellà qui dissabte a la tarda va agafar l’avió per disputar la Titan Nissan Desert, al Marroc.

Dissabte es van fer la primera foto de grup, encara sense l’equipació oficial, que es preveu que estigui enllestida els dies previs a la cursa. S’hi van retratar, a més, dues de les tres esportistes de l’equip femení de relleus que competirà a la triatló de llarga distància del mes d’octubre. Hi van ser presents Judit Bordas i Esther Tomàs, especialistes de natació i marató. El Team Calella també preveu presentar un equip de relleus masculí. De moment tenen coberta la prova de marató amb el calellenc Raul Claramunt.

Tots els integrants del Team Calella han rebut assessorament tècnic per a preparar les tres disciplines de la triatló: natació, bicicleta i cursa a peu. A més, se’ls ha posat a la seva disposició el suport d’una psicòloga esportiva.

La majoria dels Team Calella són esportistes no professionals i per això han assegurat que el seu objectiu per al Half és, simplement, viure l’experiència d’una competició internacional i, si es pot, fer un bon paper.