divendres, 17 d’abril del 2009

El Torneig de Sant Jordi de Bitlles Catalanes a punt

Aquest diumenge se celebra a Calella el Tercer Torneig de Sant Jordi de Bitlles Catalanes. Organitzat per l’Associació Sant Quirze i Gent de Barri de Pequín, la cita pretén captar l’interés dels escolars i tota la comunitat educativa de la ciutat cap a aquest esport.

El torneig s’ha estructurat en quatre categories, dues per a alumnes, una per a professors i professores i el darrer integrat per pares i mares.


Les dues entitats que participen a la Lliga de la Marina Alta de bitlles catalanes estan decidides a donar a conèixer i promocionar aquest esport, que té molt de lúdic. Per Nadal, organitzen un torneig al que hi poden participar la resta d’associacions i entitats calellenques. Per la primavera, i des de fa tres anys, s’organitza una competició adreçada als més joves, tal i com ha indicat Francesc Pascual, membre de l’Associació Sant Quirze.

Cada escola ha de formar un total de 4 equips, que competiran entre ells per així proclamar el guanyador. Es calcula que hi participaran una cinquantena d’escolars i mig centenar de pares i mares.

El Torneig de Sant Jordi, organitzat per Sant Quirze i la Gent del Barri de Pequín, es disputarà diumenge a les pistes de bitlles catalanes que hi ha a la Zona Esportiva de la Muntanyeta. El dia abans, i de dos quarts d’11 a les 12 del migdia, s’obriran les pistes perquè els participants puguin entrenar-se.