divendres, 3 d’abril del 2009

Jornada de portes obertes de l'Oficina de Turisme

L'Oficina de Turisme de Calella ha celebrat aquest divendres una jornada de portes obertes per mostrar les reformes que s'han dut a terme durant els últims mesos. Ara les instal•lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

La planta baixa de l'Oficina de Turisme situada al carrer Sant Jaume 231 ha estat objecte durant els últims mesos d'una profunda reforma. Els canvis han estat tan interns com externs perquè des d'ara la porta d'accés a l'Oficina de Turisme serà la principal de la façana d'aquest edifici i no pas la lateral com fins ara, tal i com ha explicat la regidora de Turisme, Loida Serrano.

La responsable dels temes turístics de la ciutat ha reconegut que el consistori tenia un deute pendent amb l'edifici on està ubicada l'oficina de turisme ja que des de la seva construcció mai no s'havien fet reformes. A més, Serrano ha destacat que l'oficina de turisme representa en certa manera la imatge de la ciutat ja que és el primer punt on s'adrecen els turistes.

Les obres de reforma han tingut un cost total de 65.000 euros; 50.000 que ha assumit l'Ajuntament i 15.000 la Generalitat. A aquests diners s'ha d'afegir una partida d'última hora de 6.000 euros per als quadres elèctrics i el taulell. La jornada de portes obertes serà entre les 9 del matí i les 6 de la tarda.