dijous, 16 d’abril del 2009

La marca Costa de Barcelona- Maresme al Saló Internacional de Turisme

La marca turística Costa de Barcelona-Maresme serà present un any més al Saló Internacional de Turisme de Catalunya que comença avui a Barcelona i que s'allargarà fins diumenge. L'espai maresmenc estarà ubicat al pavelló 2, dins l'estand de Diputació de Barcelona.

Per primer cop, el Consorci de Promoció Turística del Maresme representarà la totalitat de municipis de la comarca ja que Tiana des del passat mes de març en forma part. Tenint en compte les característiques d'aquest saló, el Consorci vol aconseguir atreure visitants de proximitat. En aquest sentit, es presentarà, entre d'altres, la Guia turística o les Jornades de la Maduixa de la Vallalta. Dissabte a la tarda les Puntaires d'Arenys de Munt faran la seva tradicional exposició de puntes a l'hora que mostren als visitants com treballen.

El president del Consorci turístic comarcal i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que el SITC també servirà per promocionar la Challenge i la Half Challenge que tindran Calella com a punt neuràlgic.

A més a més, els visitants que s'acostin a l'espai de Diputació de Barcelona podran aconseguir regals per conèixer alguna de les activitats de lleure que s'ofereixen a la comarca. Diputació de Barcelona ha organitzat un joc amb el qual els participants podran obtenir nombrosos premis. Les empreses turístiques de la comarca hi han participat activament i regalaran, entre altres, una sortida en caiac pel litoral mataroní o 10 entrades per visitar el parc aquàtic de Palafolls.

Recordem que Calella i la resta de poblacions de l'Alt Maresme també seran presents de manera activa al Saló Internacional de Turisme de Catalunya.