dimarts, 28 d’abril del 2009

La Biblioteca al maig i les roses

Les roses, protagonistes de la Diada de Sant Jordi, també ho seran, en part, del mes de maig a Calella i dels actes de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça. Dijous dia 7 la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la ciutat oferirà una xerrada anomenada "El món de la rosa, el seu cultiu i tradició".

Els actes de maig a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça arranquen dimecres de la setmana que ve, dia 6, al tastet literari de Georgina Jordana comentant el llibre "Caçadors d'estels" de Kaled Hosseini. L'acte més destacat arriba, però, dijous 7, amb una xerrada de Teresa Vidal, dedicada a la tradició del cultiu de roses a Calella.

L'endemà divendres dia 8 de maig es fa una conferència sobre la Guerra Civil a Calella a càrrec de l'historiador Jordi Amat, un acte que tindrà lloc a l'Ajuntament Vell.

La directora de la biblioteca, Dolors Llavall, ha destacat que el dia de Sant Jordi va començar el termini per presentar obres al concurs de punts de lectura per commemorar els 150 anys del far de Calella. El termini acabarà el dia 30 de maig.

Igualment durant el mes de maig seguiran actives les tertúlies juvenils i les hores del conte.