dilluns, 6 d’abril del 2009

El Calella Fest provoca menys incidents que l'any passat

Calella ha viscut aquest any amb menys incidents el CalellaFest 2009, segons han indicat les autoritats municipals. Sigui com sigui, aquesta és una cita que, des de fa uns anys, aplega a la ciutat més d'un miler d'universitaris britànics i que acaba amb aldarulls pels carrers, molèsties als veïns de la ciutat i també als hotels on s'allotgen.

El regidor de Governació de l'Ajuntament de Calella ha destacat que aquest any el Calella Fest ha provocat menys incidents que l'any passat i sembla que la situació es va controlant. Jaume Palet creu que, entre altres, es deu a que l'empresa que porta aquests joves a la nostra ciutat, Teamlink, ha fet un esforç molt gran per tenir controlada la situació.

El regidor de Governació ha afirmat rotundament que Calella i els seus ciutadans estan en contra del turisme que es basa només en alcohol i que es continuarà lluitant per acabar amb aquesta imatge. Ara han demanat a l'empresa que organitza aquest tipus de viatges que canviï el model de festa i, segons Palet, sembla que hi estan disposats.

Jaume Palet ha reconegut també que la visita d'aquests joves a Calella dóna vida i provoca, com és evident, ingressos pels comerços de la ciutat.