dilluns, 6 d’abril del 2009

Arrenca el Festimatge

Una seixantena de persones van assistir divendres, tal i com els vam informar a Ràdio Calella, a la presentació oficial del Festimatge 2009. D'aquesta forma, es donava el tret de sortida a l'inici d'aquest certamen que dóna protagonisme durant pràcticament tot el mes d'abril a la imatge i la fotografia amb els trofeus Torretes de fotografia i curtmetratges ja consolidats.

En el cas dels curtmetratges enguany s'ha assolit un rècord de participació. 175 treballs dels quals uns 70 es podran veure des d'ara i fins al 26 d'abril al Teatre Orfeó.

De l'apartat de fotografia una de les exposicions que es poden veure des de dissabte a la seu de l'Ajuntament Vell és la dedicada a la família Pérez de Rozas.

La presentació d'aquest divendres estava prevista que es fes al Far de Calella però finalment es va fer a l'IES Bisbe Sivilla ja que les previsions meteorològiques advertien pluja. El Festimatge 2009 s'allargarà fins al 26 d'abril i inclou una trobada de cinema 9'5, conferències entorn el món de la imatge i un curset de cinema jove per als estudiants de les escoles i instituts de la ciutat.