dimarts, 7 d’abril del 2009

L'Associació Cívica Capaspre valora el taller sobre turisme

Els responsables de l'Associació Cívica Capaspre de Calella han fet una valoració positiva de la seva participació al taller sobre turisme “Calella en perspectiva. La Calella turística que tots volem” celebrat recentment a la nostra ciutat. Pels membres d'aquesta entitat calellenca, és essencial que es doni oportunitat d'expressar-se a la ciutadania, sobretot en un tema com el turisme.

L'Associació Cívica Capaspre creu que l'Ajuntament s'ha de posar a treballar des de ja mateix per tal de dur a la pràctica les conclusions que es van extreure del taller celebrat els dies 20 i 21 de març. Maria Antònia Pujol, vocal de l'Associaciació Cívica i Veïnal Capaspre, ha explicat a Ràdio Calella que tant el sector comercial com empresarial fan molts esforços per atreure turistes i visitants a la ciutat i que l'Ajuntament ha de fer el mateix. Segons Pujol, no pot ser que s'eternitzi el debat sobre com millorar el turisme i després tot quedi "en paper mullat".

Els membres de l'Associació Cívica Capaspre continuaran insistint per tal que tots els agents implicats en la millora del turisme treballin per aconseguir resultats palpables.

D'altra banda, l'Associació Cívica Capaspre ha convocat pel primer dimarts del mes de maig, el dia 5, una assemblea anual ordinària a la qual es renovaran els càrrecs de la junta i s'escollirà un nou president. De moment s'ha anunciat la candidatura de Maria Antònia Pujol. Recordem que Jordi Arcas és l'actual president.