dimarts, 21 d’abril del 2009

Es presenta el llibre sobre la Penya Solera

La Penya Solera Barcelonista de Calella ha tancat els actes del seu cinquantè aniversari amb la presentació d'un llibre on es recull la història d'aquesta entitat calellenca.

La Sala d'Actes del Casal l'Amistat va acollir ahir al vespre la presentació del llibre “50 anys de la Penya Solera de Calella”, elaborat per Jordi Ten i Salvador Itchart i editat per Publintur. El volum compta amb 144 pàgines, il·lustrat amb més de 400 documents gràfics i amb un indexat final de més de 500 noms de personatges relacionats amb la història d’aquesta penya blaugrana. El llibre estableix un paral·lelisme entre la història de la Solera i 50 anys del Barça, tal i com ha indicat el president de l'entitat, Fernando Ballabriga.

Ballabriga també ha explicat que segurament totes les famílies calellenques tenen una fotografia en què surt alguna cosa del Barça. Entre altres, a l’acte d'aquest dilluns hi va participar l’historiador i Rector de la Universitat Catalana d’Estiu Jaume Sobrequés i el vicepresident primer del Futbol Club Barcelona, Alfons Godall.

Aquest llibre compta amb escrits de Joan Laporta, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, entre d’altres personalitats.