dimecres, 15 d’abril del 2009

Dissabte meditació a Calella amb un monjo budista

Aquest dissabte dia 18 d'abril es fa a la Sala Gran de la Fàbrica Llobet-Guri de Calella una trobada de meditació multitudinària. L'acte està organitzat pel programa l'Ofici de Viure de Catalunya Ràdio i el Centre d'Estudis Budistes Diki Ling de Calella. El seu objectiu és oferir un taller pràctic per introduir el concepte de meditació a qui no hagi meditat mai i també ser un espai de perfeccionament per qui ja medita habitulament.

Aquest any el programa "L'ofici de viure", de Catalunya Ràdio, conduït per Gaspar Hernàndez, ha rebut el premi de Ràdio Ciutat de Barcelona per la seva tasca a favor de l'autoajuda i la millora de la qualitat de vida a través de recursos naturals. Al programa hi col•labora amb un minut diari de meditació el monjo budista Ricard Rotllan, que ve a Calella un cop al mes, al centre Diki Ling, del qual en forma part Marta Masferrer.

A la darrera convocatòria multitudinària de meditació del passat 29 de març a l'Auditori de Barcelona va aplegar a 2000 persones. Marta Masferrer ha definit la meditació com "un acte senzill i poderós a la vegada".

La meditació no és exclusiva del budisme ni les religions d'Orient, ja que es practica a moltes confessions. Per a qui tingui dubtes sobre aquesta teràpia s'ha habilitat una adreça de correu electrònic, meditaciocalella@hotmail.com, on tots els interessats en assistir al taller hi poden fer preguntes a través de les quals el monjo Ricard Rotllan estructurarà la xerrada pràctica de la trobada tècnica i pràctica de la meditació a Calella.