dimarts, 14 d’abril del 2009

Mauri i Olano tornen al desert

Dos dels millors ciclistes espanyols de la història representaran el CMR-Evolution a la marató de bicicleta de muntanya “Nissan Titan Desert”. Els patrocina el grup empresarial esportiu que organitzarà la Challenge Costa de Barcelona-Maresme.

El guanyador de la Volta a Espanya Melcior Mauri i el medallista olímpic Abraham Olano integraran un dels dos equips amb els què el CMR-Evolution participarà a la “Nissan Titan Desert”, la més dura de les maratons de bicicleta de muntanya que es disputarà del 27 d’abril a l’1 de maig al Marroc.

Els equips, que s’han presentat aquest diumenge a Calella, estan patrocinats pel grup empresarial esportiu que organitzarà, també, el Half i el Challenge Costa de Barcelona-Maresme que es disputaran a la nostra comarca. La “Nissan Titan Desert” consta de quatre etapes, amb una prèvia, el dia 28 perquè els participants entrin en contacte amb el terreny. Les difilcutats són màximes: amb ports sense rampes i trams de sorra i pedra, alterns. Conscient d’això, i malgrat tot, Melcior Mauri confia en què els equips del CMR hi faran un bon paper.

Mauri, que ja va guanyar la Nissan Titan Desert del 2006, afrontarà aquesta propera aventura amb els millors companys de viatge: Francesc Xavier Carnicer i un dels millors velocistes que ha donat el ciclisme espanyol, Abraham Olano. El guipuscoà, que ja té experiència en aquesta marató de muntanya, ha destacat el projecte CMR que s’està duent a terme a Calella, un servei integral per a l’esportista no professional.

El segon equip CMR-Evolution està format per Jordi Arteman, un veterà a la Nissan Titan Desert; Joan Carles Castellà, que debuta en la més dura de les maratons de bicicleta de muntanya; i el ciclista amateur calellenc Lluís Calsapeu.