dimarts, 7 d’abril del 2009

Ben aviat, tallers de participació ciutadana

La Regidoria de Ciutadania de l'Ajuntament de Calella ha organitzat pel divendres 17 d'abril un cafè tertúlia sota el títol “Parlem de participació a Calella”. L'objectiu és recollir propostes per millorar els canals de participació de la ciutat. Unes propostes i suggeriments que s'inclouran al Pla Director de Participació Ciutadana que elabora el consistori i que podria ser una realitat a finals d'aquest any.

Els responsables de la regidoria de Ciutadania fan una crida als calellencs per tal que s'impliquin i participacin al cafè tertúlia que es farà divendres 17 d'abril entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre al Casal l'Amistat. L'objectiu és aconseguir el màxim de propostes per millorar la participació ciutadana, tal i com ha explicat la responsable d'aquest cafè tertúlia, Núria Solé.

El cafè tertúlia s'estructurà en diversos tallers.

Totes les propostes que facin arribar els participants al taller es podran incloure al Pla Director de Participació Ciutadana.

Recordem que l'Ajuntament va començar a elaborar aquest pla al novembre passat i fins al moment han recollit les opinions d'una trentena de persones. El pla director de participació ciutadana podria veure la llum a finals d'aquest 2009. També es pot participar a través d'internet a la pàgina www.consensus.cat/calella.