divendres, 24 d’abril del 2009

Els treballs de la depuradora de l'Alt Maresme avancen segons els terminis previstos

Continuen a bon ritme les obres de construcció de la depuradora de l'Alt Maresme, una infraestructura que donarà servei a Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Palafolls i Pineda de Mar i que estarà enllestida a finals de l'any 2010.

El titular de Medi Ambient del Govern català, Francesc Baltasar, ha visitat aquest divendres les obres destacant les capacitats tecnològiques que tindrà la depuradora.

Un cop construïda, la depuradora de l'Alt Maresme serà una instal•lació plenament integrada en el seu entorn paisatgístic, segons ha destacat Baltasar que ha aprofitat la seva visita a l'Alt Maresme per supervisar les obres d'ampliació de la dessaladora de la Tordera. Actualment es construeixen els pous de captació al costat del riu.

D'altra banda, Baltasar s'ha reunit amb l'alcalde de Tordera ja que aquesta població rebrà com a compensació per acollir la depuradora de l'Alt Maresme la construcció de mini depuradores que donaran servei a les urbanitzacions de la població. En els propers dies es concretarà aquesta qüestió.

Recordem que la depuradora de l'Alt Maresme té un cost de 52 milions d'euros.