dilluns, 20 d’abril del 2009

Calella participa

Fer que els Consells Ciutadans de Calella siguin més bidireccionals i revisar els seus mecanismes de funcionament van ser dues de les múltiples propostes que es van posar sobre la taula al cafè-tertúlia de participació ciudadana celebrat divendres al vespre a la Cooperativa L’Amistat.

Aquest acte va aplegar prop d’un centenar de persones representatives de diverses entitats, una xifra superior a la prevista inicialment per a l’organització, tal i com ha explicat la regidora de Ciutadania, Pilar Rocafort.

Molts participants també van demanar una millor comunicació perquè la informació arribi a tothom, potenciant la ràdio, la web municipal, i les cartelleres, entre d’altres.

El cafè tertúlia s’inclou al Pla Director de Participació ciudadana que va començar al desembre amb una diagnosi que es va allargar fins a principis d’any amb diverses entrevistes a les entitats.

Al taller cada persona podia passar per dues de les 5 taules, que tractaven sobre comunicació i mecanismes de difusió, treball en xarxa i mobilització ciudadana, accions per fomentar la identitat calellenca, els consells ciutadans i els grans temes de ciutat.

Ara s’analitzaran totes les propostes plantejades i en unes setmanes es faran públiques les conclusions.