dimarts, 14 d’abril del 2009

Es modernitza el Mercat

Les obres de millora i transformació que s'estan realitzant al mercat municipal de Calella culminaran al mes de juny. Serà llavors quan la ciutat disposarà d'un mercat més modern i a ple rendiment. A més, des d'aquesta setmana el mercat obrirà les tardes dels dijous i divendres de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre.

El mercat municipal de Calella disposa des de fa uns dies de noves parades com ara una floristeria, una pesca salada, una carnisseria, una botiga d'agricultura ecològica i una petita cafeteria. A més, en els propers 2 mesos és previst que s'instal•li una fleca, una herboristeria i una parada de llaminadures i fruits secs.

L'increment de l'activitat al mercat s'emmarca en un procés global de canvi i millora engegat fa uns mesos amb la realització de diverses obres. Un dels canvis més visibles des de l'exterior és el nou color de la façana. Precisament la regidoria de Comerç, amb la col•laboració de la regidoria de Joventut, posarà en marxa un concurs de grafitis per tal que els joves de la nostra ciutat puguin expressar la seva creativitat artística a la paret que dóna a la carretera Nacional 2. Tot plegat es podria inaugurar oficialment al mes de juny.

Ara quedarà pendent la instal•lació de nova il•luminació i la climatizació.