dimarts, 2 de febrer del 2010

Actes de la biblioteca

Com no podia ser d'altra manera, la festa del Carnestoltes serà també present a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça durant el mes de febrer. Serà en forma de taller infantil, però l'equipament cultural no oblida els actes habituals, com les xerrades i les tertúlies.

Per començar, durant tot el mes de febrer, des d'aquest dimecres dia 3 i fins al dia 24, es pot veure una exposició anomenada "Moin Moin (Bon dia)" dedicada a l'idioma que encara es parla a l'Alemanya meridional.

El dia 5 de febrer els participants a la tertúlia juvenil Devorallibres comentaran “Cor de tinta” de Cornelia Funke. Mentrestant, el llibre de les tardes de tertúlia d'aquest mes és “Cavalls a la fosca” de Baltasar Porcel. El dia 13 arriba el taller infantil de Carnestoltes, i el dia 18 es fa aquí a Calella la xerrada de Jaume Sabater sobre el camí de Santiago i el llibre “Un ángel en el camino”.

El dilluns 22 els tastets literaris comentaran “La sonrisa etrusca” de José Luís Sampedro, i el divendres 26 el calellenc Francesc Vivas farà a Can Salvador de la Plaça l'explicació sobre la història de Santa Maria del Montnegre.

Mercè Llobet serà l'encarregada d'explicar el conte del dia 27, cosa que tancarà els actes del mes de febrer a la Biblioteca.