dimecres, 3 de febrer del 2010

El pressupost més endavant

L’equip de govern de Calella no presentarà el projecte de pressupost municipal del 2010 al ple que l’alcalde ha convocat per aquest dijous. Encara no està enllestit però l’executiu calcula que el tindrà a punt per portar-lo a aprovació d’una sessió plenària de caràcter extraordinari que se celebraria aquest mateix mes.

Ho ha dit el regidor d’Hisenda i Règim Intern, el republicà Jaume Puig, qui ha assegurat que les actuacions d’inversió previstes per aquest any no es veuran afectades i ha dit que "la patacada de la baixada d’ingressos per transferències de l’Estat fa que els pressupostos en la majoria d’ajuntaments siguin difícils de quadrar però les inversions del FEIL tiren endavant i les inversions que farà l’Ajuntament". El primer tinent d'alcalde ha afegit que "l’única inversió gran que tenim és la reforma que volem portar a terme a la Fàbrica Llobet que és la insonorització; i això si es comença com a mínim abans del juny tenim sis mesos per fer-ho".

El regidor d’Hisenda de Calella ha explicat que el seu departament ha considerat prioritària la liquidació dels comptes dels exercicis 2006, 2007 i 2008 per així posar-se al dia.

Convergència i Unió de Calella, a l’oposició, va ser qui va alertar al govern municipal que no rendir comptes a la Sindicatura podia fer perillar algunes vies de finançament públic.