dilluns, 15 de febrer del 2010

Assessorament a entitats

Les entitats i associacions de Calella que vulguin millorar la seva gestió interna podran seguir un curs organitzat per la Regidoria de Joventut. Està adreçat a tot l’associacionisme local, juvenil o no, a qui se li donarà assessorament sobre aspectes com comptabilitat i fiscalitat, la gestió dels recursos humans o l’elaboració de projectes.

Els curs de gestió associativa consta de 3 sessions de 3 hores cadascuna, que s’impartiran al Centre d’Acció Jove, a la Fàbrica Llobet-Guri. Aniran a càrrec de l’entitat “Avalon” especialitzada en oferir assessorament tècnic a entitats. D’aquesta manera, els responsables del món associatiu local podran saber quins procediments seguir i quina documentació cal presentar en cas, per exemple, d’optar a una subvenció. Ho ha explicat la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Judith Morillas qui ha dit que "estan sorgint iniciatives associatives des dels joves que són molt noves i que potser no tenen molta experiència sobre com gestionar una entitat i ens van demanar suport des de l’Ajuntament per ensenyar-los com facturar, com demanar subvencions, com presentar projectes...".

Les entitats interessades s’han de posar en contacte amb la Regidoria de Joventut per inscriure’s i quan abans millor perquè les places són limitades, a una vintena de persones, "tot i que si hi hagués molta demanda ens plantejariem fer una segona edició del curs"-ha reblat Morillas.

El curs es farà els dilluns 8, 15 i 22 de març entre dos quarts de 7 de la tarda i dos quarts de 10 de la nit. Els interessats hauran de fer-ho saber a la Regidoria de Joventut abans del 26 de febrer i per poder assistir-hi hauran d’omplenar una fitxa sobre l’entitat i quines necessitats detecten en quant a l’autogestió. El telèfon de contacte és el 93.766.44.34.