dijous, 4 de febrer del 2010

Arriba el Cafè Jazz

Calella obre demà de nou el teló de l'onzena edició del Cafè Jazz, on participen diversos bars i restaurants de la ciutat. En total són 8 actuacions fins a finals de març. La primera actuació és un concert de la Big Band Jazz Maresme dedicat a Shakespeare, a la Sala Mozart.

Són ja 11 anys els que es ve fent el Festival Cafè Jazz, un espectacle organitzat sense perdre l'essència de la proposta de fer un jazz avantguardista i amable a l'ioda dels que van a escoltar. El festival s'allargarà fins al 26 de març amb músics de molt bona qualitat. El director del certamen, Juan Carlos Narzequián ha explicat que els participants són com una gran família, que han de ser conscients que toquen en bars, on pot haver altres sorolls.

Aquest any La Gàbia, o també dit el Bar Rodó, s'ha afegit al certamen, i el dia final del Cafè Jazz acollirà un concert de Rai Ferrer, Andreu Zaragoza, Gabriel Amargant i Ramon Àngel Rei. Una actuació que ha lloat Juan Carlos Narzequián.

La resta de restaurants que participen al festival són la Sala Mozart, que hi col•labora des des del primer dia, a més del Pla dels Encants i ara la Gàbia. La segona actuació, prevista per al proper divendres dia 12 de febrer a les deu del vespre al Pla dels Encants, és ja un dels plats forts. Hi actuaran Gorka Benítez, un dels grans del saxo, acompanyat del contrabaixista japonès Masa Kamagutxi i David Xirgu a la bateria.

«Programa Cafè Jazz»