dimarts, 2 de febrer del 2010

Cara i creu

Victòria del Termotur Calella de Divisió d’Honor Masculina de tennis taula, victòria clau de cara a les aspiracions de l’equip calellenc. Continua invicte i amb la directa posada cap a l’ascens de categoria.

El Termotur s’ha desfet contundentment de l’Escala i es manté així líder de grup amb dues victòries d’avantatge sobre el segon classificat, el Leka Enea basc.
Els calellencs van imposar-se a l’Escala per un resultat d’1 a 5. Dos dels punts del Termotur els va aconseguir el calellenc Manolo Garcia, gràcies a les victòries sobre Marc Clotet i el seu germà Cristóbal.


Per contra, el Suris Calella ha encaixat una derrota que l’allunya de les places europees.

Les calellenques de Superdivisió femenina van caure per 4 a 1 en la visita a pista del Cajasur Priego de Còrdova, en un partit que va ser més ajustat del que indica el marcador. Les andaluses van obrir el partit amb una victòria sobre Raquel Bonilla, però Jèssica Hernàndez va fer pujar l’empat al global. Arribava llavors el punt decisiu, entre la xinesa del Cajasur Priego, una de les millors jugadores de la categoria, i Svetlana Maiorova. Es va decantar en favor de les locals per un ajustat 3 a 2. A partir d’aquí, el Suris va perdre els dos últims partits.