divendres, 19 de febrer del 2010

Puig preocupat per la gespa

El regidor d'Esports Jaume Puig també va explicar a "La Banqueta" que l’Ajuntament comparteix la preocupació de les entitats esportives en relació a l’estat de la gespa del camp de futbol de la Muntanyeta; un espai que està malmès principalment a causa de la sobreexplotació que pateix pel cúmul d’entrenaments i partits. La intenció és fer-hi un pedàs aquest estiu i llavors sí plantejar-se una actuació més profunda, si la butxaca ho permet.

Puig ha manifestat que “ja ens diuen els tècnics que s’ha d'aixecar tot, s’ha de fer drenatge nou, s’ha de posar sauló nou, s’ha de posar gespa nova". El primer tinent d'alcalde ha xifrat "entre entre 100.000 i 125.000 mil euros i aleshores es pot fer difícil en aquests moments tenint en compte que les administracions estan patint molt els temes dels diners”.

El regidor d’Esports apunta la sobreexplotació com la principal causa del mal estat en què es troba el camp i diu que la solució a això ha quedat a l’aire per culpa de la crisi econòmica. I és que el sector de desenvolupament urbanístic que hi ha per damunt la riera Capaspre contemplava la creació de dos nous camps de futbol. El negoci immobiliari s’ha frenat i això també ha deixat aquest projecte en pausa.

L’altra opció seria posar gespa artificial al camp de futbol de mar. Un equipament situat a la façana marítima on cada actuació que es fa s’ha de pactar amb Costes. El traspàs de les competències d’aquest àmbit a la Generalitat no està posant les coses més fàcils. Al contrari, l’administració catalana és molt més estricta i inflexible en segons què, ha dit Puig: “ara hem de començar a parlar d’aquests temes i veure com es desenvoluparà la façana marítima i si aquell tram pot ser un equipament esportiu tancat, la qual cosa ens podria permetre posar-hi gespa artificial perquè si no és tancat és perdre i llençar els diners”.