dijous, 4 de febrer del 2010

A contrarrellotge

En un termini de 15 dies podria quedar definit completament el Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme que Consell Comarcal i l’empresa organitzadora han pactat que se celebri el proper 16 de maig.

Triathlon Spain SL, que pren el relleu a Evolution, té quatre mesos de coll per a planificar els dispositius logístics, tècnics i de voluntariat. L’imprescindible perquè la prova torni a ser un èxit.

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Calella han pactat amb Team Challenge Roth les dates de celebració del Half i el Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Seran el 16 de maig i el 3 d’octubre, respectivament, tal i com els vam avançar a Ràdio Calella. Un acord que simbolitza la unió de les institucions públiques amb la propietària de la llicència Challenge per garantir la disputa de la prova al territori; al marge del conflicte legal que enfronta la privada amb l’anterior empresa organitzadora pels drets de la marca a Espanya.

Ara en pren les regnes Triathlon Spain SL, representada pel que va ser el director tècnic del Challenge del passat 4 d’octubre, Agustí Pérez. Diu que, a ells, els avala l’experiència. A més, afirma que "a nivell tècnic coneixem les necessitats policials, de voluntaris.... I a nivell tècnic de la cursa, aquesta ha estat dissenyada al 100% per nosaltres ja a l’octubre”.

Si bé a la pàgina oficial del Challenge Costa de Barcelona-Maresme s’apunta el recorregut dels circuits del Half, l’organització encara no en vol avançar els detalls fins a tenir tots els permisos. I és que un dels agents implicats és el Servei Català de Trànsit, qui hauria d’autoritzar un possible nou tall de la carretera Nacional-2.

Els triatletes interessats en participar al Half del maig podran inscriure’s fins a mitjans d’aquest mes de febrer, al web www.challenge-barcelona.es. Tot i això l’anterior organitzador manté activat un portal a Internet en el qual també recull inscripcions; duplicitat que genera confusió i desconfiança entre els esportistes.

Pérez ha manifestat que “tot aquest problema que hi ha hagut el sabrem reconduir, garantint a tothom que estigui en una pàgina o altre al final competirà".

El segon triatló internacional de mitja distància Costa de Barcelona-Maresme es podrà disputar de forma individual però també per equips de relleus, possibilitat no contemplada l’any passat. A més, paral.lelament se celebrarà el Campionat del Món de Policies i Bombers.