dimecres, 17 de febrer del 2010

La Mitja Marató Costa de BCN-Maresme s'escalfa

La segona Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme es disputarà el pròxim 21 de març amb l’objectiu d’arribar als 2200 participants. La prova transcorrerà per quatre localitats de l’Alt Maresme, sent-ne Calella el punt de sortida i arribada.

Prop 500 atletes s’han inscrit ja per participar a la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme d’aquest 2010. Es donaran fins a 2200 dorsals, mil més que en la primera edició, per així garantir places tant a atletes no professionals com a esportistes de primer nivell. I és que enguany, la prova es disputarà paral•lelament al Campionat de Catalunya de la distància.

Tot i que l’organització encara no ha definit al detall el recorregut de la cursa, tornarà a passar per quatre poblacions de l’Alt Maresme: Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Es garanteix un circuit totalment planer i molt ràpid, cosa que singularitza la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme de les altres mitges maratons que es disputen a Catalunya.

El circuit es farà públic d’aquí a 15 dies a través de la pàgina web de la Mitja Marató .

El punt d’arribada serà, en tot cas, al carrer Església, com l’any passat. L’hora de sortida és a 2/4 de 10 del matí i l’arribada del guanyador es preveu a quarts d’11 del matí. L’horari i el circuit ha de permetre comptar amb més espectadors i convertir definitvament la prova en una festa ciutadana:

Corre, corre” és l’eslògan d’una Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme que també ha volgut contribuir al projecte solidari que s’impulsarà des de Calella, sota l’aixopluc de la Fundació Vicenç Ferrer. De cada dorsal, s’hi destinaran 50 cèntims d’euro.