dilluns, 22 de febrer del 2010

"Els guapos de Tossa" guanyen el Carnaval de l'Alt Maresme

Els carrers de Calella i el barri de Poblenou de Pineda de Mar s'han omplert aquest dissabte a la tarda de colors, balls, festa i música durant l'onzena Rua de Carnaval de l'Alt Maresme. 2 .000 persones repartides en 30 comparses i una desena de grups han donat vida al carnaval altmaresmenc.

La comparsa "Els guapos de Tossa de Mar" s'ha fet amb el primer premi de 2.700 euros de la rua de Carnaval de l'Alt Maresme celebrada aquest dissabte pels carrers de Calella i Poblenou de Pineda.

El segon premi ha estat per la comparsa "En Dansa" de Montcada i Reixac que anaven disfressats d'indis i que s'han emportat 1.500 euros. El tercer premi ha estat per la comparsa "Atlàntida, un món perdut de Tossa". Com ja és habitual, a més de les comparses, el carnaval de l'Alt Maresme també premia els grups. El primer premi ha estat pel grup "Mòbils al vent de Vidreres", el segon premi pel "Museu Euclides" de Pineda i el tercer pel grup "Amigues"de Vidreres.

Recordem que aquest 2010 s'han repartit fins a 11.000 euros en premis, entre les dinou millors comparses i grups participants de la que ha estat l'onzena edició.

L'entrega de premis es va fer dissabte a la nit durant el ball amb La Selvatana al pavelló de Can Xaubet. La rua està organitzada per la Comissió del Carnaval de l'Alt Maresme amb la col•laboració dels Ajuntaments de Pineda i Calella. Enguany unes 2.000 persones provinents de Barcelona, Sant Feliu de Guíxols, Canet, Blanes, Lloret de Mar i Llagostera, entre altres, han participat de la rua de Carnaval de l'Alt Maresme.