dimecres, 24 de febrer del 2010

Reunió positiva

Satisfacció general, molt positiva i un intercanvi d'impressions molt agradable. D'aquesta manera, defineix l'alcalde de Calella la trobada que va mantenir dilluns al vespre amb Maria Antònia Pujol, la presidenta de l'Associació Cívica i Veïnal Capaspre.

Fins i tot, Josep Maria Juhé ha destacat que la trobada va ser tan agradable que es va allargar durant més de 2 hores i mitja. Va ser, segons l'alcalde, amb esperit constructiu i constatant els problemes que té la ciutat però buscant fórmules comunes per millorar. Alguns dels temes abordats van ser sobre civisme, entre els que hi havia la deixadesa d'alguns propietaris d'animals que no recullen les defecacions dels seus gossos.

Es va parlar també sobre el futur nou hospital comarcal que ha d'acollir la ciutat i també sobre la crisi.

L'alcalde ha destacat que pren nota de totes les demandes i preocupacions compartides amb els membres de l'Associació Cívica i Veïnal Capaspre i que des de l'equip de govern s'hi posen a treballar en breu. A més, considera molt positiu que els veïns de la ciutat es preocupin sobre els temes que són cabdals per al progrés de Calella.