dimecres, 17 de febrer del 2010

Alea iacta est

150 treballs, i tots de molta qualitat, són els que opten als premis que es lliuren dins els Jocs Florals de Calella d'aquest any. La resposta dels poetes i poetesses de la ciutat i d'arreu del país ha estat positiva, i es podran donar tots els guardons a la gala de lliurament el dia 14 de març.

Aquest dilluns ha acabat el període per entregar treballs als Jocs Florals de Calella. El secretari de l'entitat Amics de la Poesia, Josep Miracle, diu que estan satisfets amb la participació, amb unes xifres molt acceptables, tot i que n'haguessin volgut rebre més. Hi ha treballs d'arreu de Catalunya, les illes i el País Valencià.

En totes les categories hi ha hagut inscrits i cap premi en principi quedarà desert. Ara arriba la feina del jurat, format per la periodista Ruth Martínez, l'escriptora Laia Noguera i el compositor Jordi Feliu.

El secretari dels Jocs, Josep Miracle, confia en la solvència dels tres membres del jurat per poder donar un veredicte eloqüent i encertat a cadascuna de les categories que entren en competició. L'englantina, la viola i la flor natural, a més dels premis Francesc Castells, Maria Cardona, Francesc Garu, Maria Teresa Saula i el Premi Juvenil La Llopa.

Els guanyadors... el 14 de març.