dimecres, 24 de febrer del 2010

Avancen el Half i el Challenge

Un dels responsables de l'empresa organitzadora del Half i el Challenge Costa de Barcelona-Maresme continua aquests dies mantenint reunions per acabar de tancar els últims detalls d'aquestes dues proves esportives.

Fa uns dies saltava l'alarma després que la Federació Catalana de Triatló notifiqués per carta que no autoritzada la celebració el 16 de maig del Half Challenge. La situació està controlada i després de diverses reunions de totes les parts implicades amb membres de la Federació Catalana i de l'Espanyola, que sí ha autoritzat en tot moment la data del 16 de maig, aquesta mateixa setmana quedaran confirmades les dues dates. Agustí Pérez és un dels responsables de l'empresa Triathlon Spain SL que organitza les proves d'aquest 2010 i es mostra satisfet després que la Federació Catalana de Triatló estigui dins el projecte.

Recordem que tant la Half com la Challenge s'inclouran com a proves classificatòries pel campionat d'Espanya de Triatló. Aquesta setmana es mantenen diverses reunions també per concretar els temes de mobilitat i protocols esportius.

A finals d'aquesta setmana es podria conèixer la decisió judicial que obligaria l'empresa que va organitzar les proves l'any passat a clausurar la seva pàgina web i passar tots els inscrits a la pàgina autoritzada i que organitza les proves aquest 2010.