dimecres, 3 de febrer del 2010

Ple demà a les 18:30h pel 107.9 FM

Nova sessió plenària a l’Ajuntament de Calella, en aquest cas la corresponent al mes de febrer i amb caràcter ordinari, que se celebrarà aquest dijous. L’equip de govern hi presentarà un conveni a tres bandes entre l’Ajuntament, el Museu Arxiu Municipal “Josep Maria Codina i Bagué” i el grup Pa, Vi i Moltó; segons el qual s’estableix un marc de col.laboració per la conservació del patrimoni cultural de l’entitat.

També l’executiu plantejarà l’aprovació del Pla Local de Joventut per al període 2010-2013; i l’aprovació inicial de dues ordenances municipals: la de Convivència Ciutadana i Via Pública i la reguladora dels guals i reserves d’aparcament.

A petició del Club Natació Calella, els partits polítics municipals hauran de pronunciar-se respecte a la modificació de la tarifa del gimnàs de la piscina municipal. Per a fer-lo més competitiu, es planteja la creació d’un abonament que permeti accedir a les instal.lacions de la piscina i assistir a les noves classes que es faran al gimnàs annex. Ho ha explicat el regidor d’Hisenda, Règim Intern i Esports, Jaume Puig qui ha dit que “hem fet una única tarifa amb gimnàs amb classes dirigides on hi ha ioga, estiraments, spinning, etc; i resulta bastant econòmica perquè per 11,60 la gent que vulgui participar en aquestes classes dirigides doncs pagaria només 11,60 a part de l’abonament que s’aniria a prop de 25 euros tot plegat, al mes”.

L’equip de govern també portarà a aprovació del ple, aquest dijous, la proposta de dissolució del Patronat Municipal de Turisme.

El ple serà retransmès en directe per Ràdio Calella