dimecres, 24 de febrer del 2010

Autoprotecció dones

La Regidoria de Governació de l'Ajuntament de Calella, amb la col•laboració de l'Associació Dones de Calella, organitzen per primera vegada unes xerrades sobre autoprotecció adreçades a les dones de la ciutat.

L'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Calella ha organitzat per primera vegada, en col•laboració amb l'Assocaciació Dones de Calella, una xerrades sobre autoprotecció adreçada a les dones que es faran els dies 22, 24 i 26 de març al Pavelló Municipal d'Esports del Parc Dalmau entre les 3 i 2/4 de 5 de la tarda. L'objectiu és donar una sèrie de consells senzills però molt pràctics per tal que les dones pugin defensar-se davant qualsevol tipus de violència.

És la primera vegada que s'imparteixen aquest tipus de xerrades i segons fonts municipals, si tenen bona acceptació es continuaran fent en un futur i fins i tot es podrien fer d'altres complementàries. El motiu que es facin és per una demanda de l'Associació Dones de Calella.
En els casos de violència de gènere hi ha tot un dispositiu especial que en moltes ocasions les dones desconeixen.

Les xerrades s'impartiran per agents de proximitat de la policia local que han rebut formació específica per aquests casos. Des d'ara ja es poden fer les inscripcions que són totalment gratuïtes.