divendres, 26 de febrer del 2010

Calella decideix surt al carrer

La Plataforma Calella decideix! sortirà novament demà dissabte al carrer per informar de la consulta popular sobre la independència que es farà el pròxim 25 d’abril. Torna a trepitjar el carrer per intentar fer arribar el seu missatge del dret de decidir a tota la ciutadania, amb l’objectiu clar d’assolir un alt percentatge de participació.

No és la primera vegada que ho fan però sí que aquest dissabte serà el seu primer acte popular. Una jornada de caire familiar i festiu que començarà a les quatre de la tarda a la plaça de l’Església on s’alternaran diverses activitats: una xocolatada popular en la que hi col.labora l’Associació Cívica i Cultural Sant Quirze, un taller de pintures facials a càrrec d’Hanna Babska, i un altre taller, en aquest de bombolles, que conduirà Xavier Gelmà. A més, durant la tarda, el grup d’animació pinedenc La Bicicleta actuarà per a la la mainada.

Durant el matí de demà dissabte, la comissió organitzadora també instal.larà un punt d’informació al carrer Sant Joan perquè, qui ho vulgui, pugui adreçar-s’hi, adherir-se al manifest de la plataforma o col.laborar en la campanya.

Segons el web de Calella decideix!, a data d’avui la plataforma impulsora de la consulta sobre la independència compta amb 977 adhesions de particulars i ha rep el suport de 33 entitats, organitzacions o empreses.

Aquest passat dilluns, les subcomissions de campanya i logística van fer la primera de les reunions que celebraran cada dilluns fins el dia de la consulta. Dilluns es va parlar de l’estratègia que se seguirà perquè la campanya arribi al màxim de població. També es van crear els responsables que s’encarregaran de la campanya i del vot anticipat, incidint en col.lectius com la gent gran o el jovent.