dilluns, 22 de febrer del 2010

Mirambell, 24è

Ha viscut el somni olímpic i ja és pràcticament de camí a casa. L’esportista de Club Atletisme Calella, Ander Mirambell, ha fet història al convertir-se en el primer espanyol en participar en unes olimpíades d’hivern a la prova d’skeleton. Ha estat als Jocs Olímpics de Vancouver 2010. També és el primer olímpic amb fitxa d’una entitat calellenca, el Club Atletisme Calella que, de retruc, també ha fet història.

Mirambell va debutar la matinada de dijous a divendres passat, hora d’aquí, acabant les dues primeres mànegues en 25a posició. L’única opció de continuar viu en la competició era quedar entre els 20 primers a la tercera mànega, la de la tarda de divendres, hora canadenca. Mirambell va millorar una posició respecte les anteriors, però es va quedar a 2 segons i 20 centèssimes. Marca que li va impedir classificar-se per a la quarta i última mànega.

Sigui com sigui, l’olímpic barceloní ha dit sentir-se molt satisfet amb la feina feta i tenir la il.lusió de tornar al projecte competitiu per Socchi 2014.