divendres, 19 de febrer del 2010

Modernització de la piscina

L’Ajuntament de Calella està disposat a impulsar un projecte de modernització de la piscina municipal per fer-la més competitiva a nivell comarcal. Ho ha anunciat el regidor d’Esports en una entrevista aquesta setmana al programa La Banqueta de Ràdio Calella.

Jaume Puig va explicar que l’equip de govern s’ha compromès a treballar en aquest projecte amb el Club Natació Calella, entitat que té la concessió de la gestió de les instal.lacions municipals. El regidor d’Esports ha dit que l’executiu buscarà fórmules de finançament per a un projecte que no està del tot concretat però que, en tot cas, ha de servir per construir una nova piscina de 25 metres, i de quatre carrils.

Puig ha dit que “per poder ser més competitiu ens demanen un vas d’aigua nou, que és una piscina petita, traslladar els vestidors més cap a dintre i fer un gimnàs també amb més condicions per donar un major servei a l’usuari. I això està entre els 400.000 i 500.000 euros i l’Ajuntament s’ha compromès a donar-los un cop de mà per poder equilibrar tot el que hi ha a l’entorn”.

Tot i que el promig d’usuaris de la Piscina Municipal és prou alt, d’uns 800 usuaris, l’obertura d’altres equipaments esportius d’aigua a les rodalies n’ha fet davallar l’afluència. Puig ha admès que “sí que és cert que abans venien nedadors de Tordera, Pineda, Malgrat, Arenys, Arenys de Munt, i ara tota aquesta gent s’ha anat traslladant a les piscines del seu entorn i ha baixat el llistó d’usuaris”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Calella ha indicat que es buscarà finançament públic per desenvolupar el projecte però que, en tot cas, no es descarta reservar partida pressupostària de cara al 2011 i que el Club Natació Calella n’assumeixi part del cost.