dimarts, 16 de febrer del 2010

Deixa de ser el cuer

UEHC Calella Instalaciones Andrés 41 – Fornells 31: Victòria important dels calellencs contra un rival directe en la lluita per la permanència. D’aquesta manera deixen l’ últim lloc de la primera catalana.

Tot i la diferència final, el partit va ser molt dur i la victòria molt treballada. Els calellencs van sortir amb la consigna de resoldre com abans millor. Tot i que estaven millor posicionats a la pista no estaven gens encertats en atac, cosa que no els permetia marxar en el marcador.
Inclús sobre el minut 15, els unionistes van tenir superiorat de dos homes a pista, però no la van aprofitar. A la mitja part es va arribar amb un petit avantatge de 2 gols.

A la segona part un mal inici dels de Ramírez va permetre al Fornells empatar el partit. Aquesta tònica d’igualtat va durar fins que sobre el minut 15 de la segona part i coincidint amb la lesió d’un dels jugadors importants dels gironins, la UEHC va agafar un avantatge de 4 gols. A partir d’aquí l’encontre es va aplanar fins al 41 a 31 final. Resultat que fa que el Calella després de força jornades deixi l’última posició de la primera catalana i a més guanyi el gol-average al Fornells.