dimecres, 17 de febrer del 2010

Data Challenge: La Catalana no, l'espanyola sí

La Federació Catalana de Triatló ha notificat per carta a l’organització del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme que no n’autoritza la celebració el 16 de maig perquè, per aquest dia, no disposa dels recursos humans necessaris per fer el control de la prova.

Això, però, no altera els plans ja que les institucions públiques i organismes privats promotors del triatló internacional de mitja distància han rebut el vist-i-plau de la Federació Espanyola qui, per cert, va assumir el control logístic del Challenge del passat 4 d’octubre. Ho ha explicat l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé: “a l’hora d’organitzar la prova necessites una federació que et porti tot el tema legal d’àrbitres, jutges de carretera. I això si una prova té una projecció com és el cas de la nostra internacional pot ser una federació diferent a la catalana i aquest és el cas que avui ens trobem”.

El suport d’una entitat esportiva federativa és condició indispensable perquè el Servei Català de Trànsit autoritzi un tall viari per la celebració d’una competició.